İZMİR TUTTU

0
1735
İZMİR KURGUM
1.AYAK:4-2-1-6-10-7
2.AYAK:1-3-4-2-5
3.AYAK:7-2-5-1
4.AYAK:10-4-3-8-1
5.AYAK:1-4
6.AYAK:2-1
KUPON TUTARI:144 TL
1.AYAK:Kilo farkların oluştuğu handikap mücadelesinde sürpriz çıkma ihtimali yüksek gözüküyor toplamda yedi safkana şans tanıyarak bu ayağı kazasız geçmeyi umut ediyorum.
2.AYAK:Bu sefer uygun rakipleri yanında start alacak olan KAPTAN EVO erken önlere sarkıp kendisini yıpratmazsa galibiyete oldukça yakındır.Bir süredir start almasada hazırlıkları tatminkar GOBEN hücumda geç kalmazsa birinciliğe ortak olacaktır. Gördüğü koşuları sonrası kondüsyon açığını kapatan DAYBAHADIR hedef yaptırıldığı koşuda muhakkak kuponlarda bulunmalıdır. KÜÇÜK ERAY ve SULTANLAR SULTANI’da sağlam kuponlarda yerini almalıdır.
3.AYAK:Kısa ara sonrası galop niyetine koşup tabelada yer edinerek nedenli formda olduğunu gösteren YOL BULAN hücumda geç kalmazsa aynaya yakın koşuyu kazanmasını bekliyorum. Aprantisiyle uyum içerisinde olan KAFADAR sık koşmaktan etkilenmezse daha önce geride bıraktığı rakiplerini bir kez daha mağlup edecektir. Koşunun gidişatı lehine olan KUTLUERİNOĞLU viraj üzerinde seri rakibi kızılhanı yıpranmadan atlatabilirse aldığı avansla aynayı geçen ilk isim olabilir. Son olarak ciddi rakipleri arasında tabelada yer edinerek uygun guruba dönen ÜNALAMCA’da bu koşuda etkili olabilecek bir diğer safkandır. 
4.AYAK:Koceli pistinde koştuğu son koşunda sabırlı bir beklemenin ardından düzlükten sonra yaptığı akıcı sprintiyle rakiplerini mağlup eden REBEL YELLL aynı performansı bugünde tekrarlarsa kolay bir galibiyete imza atacaktır.Eksik veya hatalı koşarsa MORE THAN A GAME ,KİNOWA ,BAVİ REŞ , CAN DADAŞ tetikte bekleyecek olan safkanlardır.
5.AYAK:Güç ve kalite olarak grubun üzerinde olan  PRECİOS JEWEL ve MANOUSH arasında en az hata yapanın kazanacağını düşünüyorum.
6.AYAK:Koşuya tempo verip çıktığı gibi bitirmeye gidecek olan HAN KUTLU’mu yoksa rakibinin izinin sürüp tempo kaybetmesini bekleyecek olan GÜLŞEKER’mi kazanacak bende merak ediyorum.Ayrımsız kuponlara yazılmasında fayda görüyorum.